Bliv instruktør / hjælpeinstuktør

Bliv instruktør eller hjælpeinstruktør

I Dianalund Gymnastikforening er vi omkring 30 instruktører fordelt på instruktører samt hjælpeinstruktører. Vi er en aktiv forening, der lægger vægt på et godt samarbejde instruktører, hjælpere og bestyrelse imellem.

Vi er altid på udkig efter nye instruktører, så vi løbende kan udbyde de holdtyper og aktiviteter, der efterspørges i vores lokalområde. Vi satser på breddegymnastik for alle aldersklasser, men vi vil også gerne kunne tilbyde et socialt fællesskab, hyggelige arrangementer og gode oplevelser. Vi vil gerne være en rummelig forening, hvor der er plads til alle, og hvor der er rart at være.

Vi lægger vægt på, at vores instruktører og hjælpere er klædt ordentligt på til opgaven, og derfor tilbyder vi løbende alle instruktører samt hjælpere at deltage på diverse kurser, der udbygger og styrker deres kompetencer indenfor gymnastikken. Udgifterne hertil er afholdt af foreningen. Derudover afholder vi interne kurser i foreningen.

Som instruktør eller hjælper har du stor opbakning fra bestyrelsen, og vi skal nok sørge for at hjælpe dig godt i gang. Vi vil altid være behjælpelig med råd, vejledning og diverse praktiske opgaver.

Foreningen betaler skattefri godtgørelse til alle instruktører efter gældende regler.

Hjælpeinstruktører får et engangsvederlag.

Som instruktør og hjælper i vores forening tilbyder vi, at du eller dine børn kan deltage på andre hold i foreningen for 100 kr. per hold.

Derudover tilbyder vi kørepenge udover 5 km.

Hvis en instruktør/hjælpeinstruktør kommer til skade, er vi dækket af Idrættens forsikringer gennem DGI.

Hvad forventer vi af dig

Instruktør

Som instruktør skal du være den, der går forrest. Du er en rollemodel for dine gymnaster, og du skal være den, der motiverer holdet samt sørger for at udvikle gymnasterne.

Du behøver ikke at have nogen uddannelsesmæssig baggrund eller undervisningserfaring indenfor gymnastikken. Det vigtigste er, at du har lysten og ideerne til at arbejde med børn eller voksne, resten skal vi nok hjælpe dig med.

Hjælpeinstruktør

Som hjælpeinstruktør skal du være minimum 13 år.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter som instruktør eller hjælpeinstruktør, hører vi meget gerne fra dig via vores mail: dianalundgymnastik@gmail.com